keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Hetki olikin ohi

Viimeiset pari päivää olen viettänyt kipeänä. En pidä tästä kovinkaan paljoa, tuskin kukaan muukaan pitäisi.  Olin tiistaina säestämässä ystävätärtäni erittäin upeassa lauluillassa. Voi vitsin kevät, olen niin rakastunut tuohon kouluun ja ihmisiin, mahtavaa, upeaa, väsyttävää, mutta erittäin antoisaa. Harmi että koko touhu päättyy kohta, vaikka kaikki käskevätkin vaikenemaan siitä. Hmm, koulustani myöhemmin, nyt voisin esitellä yhtä intohimoistani, nimittäin....

Korut ja erityisesti tämän hetken lempikoruni, jotka ovat kotoisin Koruharakalta

Tästä kaulakorusta pidän. Rakastan tuota vanhanajan nostalgista menoa. Korua saa myös mustana, mutta itse pidin enemmän punaisesta.

(Kuva: Koruharakka)


Oi, C-kasetit. Muistan kun itse kuuntelin pienenä Rölliä, nämä korut oli pakko saada. 
(Kuva: Koruharakka)

Ja sitten nämä. OI, mitään muuta en voi sanoa.
(Kuva: Koruharakka)

Tästä en löytänyt kuvaa Koruharakalta. Mielestäni ihan mahdottoman söpö idea tehdä tölkkikoru, vaikken tuosta limpparista mitenkään kovasti välitä.
(Kuva: Aiju)

Jos ja kun joku tahtoo itse nähdä näitä ihania luomuksia, niin on hyvä ja katselee niitä tuolta:
http://www.koruharakka.com/index.php

Asia joka minua on suuresti mietittänyt viime aikoina on seuraavaksi otettavat askeleet. Koulut joihin haen, mitä tapahtuu, mihin pääsen (pääsenkö mihinkään, onko päätös oikea...) , kesätyöt (olen siis saanut jo paikan joten siitä ei enää hätää), ensi vuosi, seuraavat vuodet, ihmissuhteet ja moni muukin asia, mutta nämä nyt päällimmäiseksi. Ainiin ja vaalit, vaalitpa hyvinkin. Tässä eräs ilta odottelin metroa ja tutkailin vaalimainoksia. Sinne pääsevät ihmiset kuitenkin edustavat kansaa, kansanedustajat. Minkälaiset ihmiset istuvat siellä päättämässä minunkin elämääni koskevia päätöksiä? Minkälaisia päätöksiä tullaan tekemään, hyödyttäviä vai syöksykierteeseen johtavia? No, sehän tullaan sitten näkemään.

Keksin muuten, että voisin lisätä aina tänne kirjoittessani jonkun hyvän biisin, joten tämänkertainen valintani on: Tori Amos - Winter  
Nyt voisin kuitenkin siirtyä nuhailemaan ja tutkimaan internetin ihmeellisiä mahdollisuuksia, niitä on paljon. Näpytyksiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti