perjantai 22. huhtikuuta 2011

"Kissoja ja koiria, marsu ja norsu"

Onkin mennyt vähän aikaa siitä kun viimeksi kirjoitin. Elämä on ollut kiireistä, päivät ovat menneet nopeammin kuin uskoisi ja kyllä se tietyllä tapaa stressaa.
Viime viikolla meillä oli koulun kevättalentti, konsertti, joka oli vuoden esitysten huipentuma. Vielä on kaksi talenttia tulossa, mutta ne ovat pienimuotoisempia.

Tosiaan siihen kevättalenttiin. Ohjelmistossa oli kansanmusiikkia, populaarimusiikkiin keskittyviä bändejä, lauluyhtyeitä, musiikkilinjan yhteisesitys ja vierailevat tähdet Outi & Lee Müller. Ilta oli ihan valehtelematta mahtava, mahtava ja mahtava. Kaikki oli hoidettu hirveän ammattimaisesti ja vaikka olinkin lähes koko ajan esiintymässä, sain myös itse nauttia toisten aikaansaannoksista. On muuten hämmentävää musisoida ihmisten kanssa jotka ovat mielettömän hyviä muusikoita, sen lisäksi on mahtavaa nähdä se kehitys mitä niissä ihmisissä on tapahtunut tämän vuoden aikana. Moni on kehittynyt tosi paljon. Omista esityksistä voisin sanoa sen verran, että on helppoa työskennellä ihmisten kanssa jotka osaavat hommansa tsuitsait. Ainahan on omat valmistelut, harjoittelut, erimielisyydet, yksimielisyydet (liekö sana ollenkaan?) ja sovittamiset, mutta parasta on tehdä niitä asioita hyvin tyyppien kanssa.

Perjantaina sain viettää aikaani hyvässä seurassa. Oli hauskaa. Tiedätte varmaan kaikki miltä tuntuu kun nauraa niin että vatsat ja posket ovat kipeinä, jos ette tiedä, suosittelen kokeilemaan.

"Ei kai sua haittaa vaikka me vähän sotkettiin?"

Sunnuntaina olin soittotunnilla ja äänestämässä. Muistelin miten lapsena menimme äidin ja isän mukaan kun he menivät äänestämään, tuntui että piti odottaa ikuisuus ennenkuin kumpikin oli käynyt antamassa oman äänensä. Nyt kun sitten itse menin, oli se tapahtuma kuin ohimenevä napsautus, saattaa tietenkin olla ettei jonoa ollut ja tiesin ketä äänestän.

Tämä viikko on ollut taas yhtä hulinaa ja vilinää. Sain herkullisia mustikkajuttuja en muista niiden tarkkaa nimeä nyt, mutta pistän kuvan joskus myöhemmin. Kohta pääsykokeet, eivät ne mitenkään mielettömän paljon jännitä, vähän kuitenkin. AINIIN, tiistaina oltiin T:n ja H:n kanssa esiintymässä kauppakeskus Isossa Omenassa sellaisessa hiljaisuuden kappelissa, reissu oli kerrassaan mitä mielenkiintoisin... Emme tosiaan olleet kerenneet katsomaan biisejä aikaisemmin, joten kappaleet valittiin autossa ja treenattiin esiintymispaikalla. Kaiken saimme kuitenkin kasaan ja soitettiin yksi H:n biiseistä, siinä varsin lahjakas säveltäjä/sanoittaja.

Huomenna olisi tarkoitus mennä katsomaan kaveriporukalla Via Crucis eli pääsiäisnäytelmä Jeesuksen viimeisistä hetkistä. Olen kyseisen näytelmän nähnyt jo muutaman kerran ja se säväyttää vieläkin + on mahtavaa nähdä joka vuosi miten esitystä on saatu muokattua.
Ensi viikolla pitää vielä juoksennella muutama päivä, sitten on vapaata, onneksi. Ainiin viimeisetkin hakupaperit palautettu, katsotaanpa miten tulee käymään.

Tässä on muuten vielä tervehdys meidän pihalta +Tämän kerran biisivalintani: Outi & Lee: En pelkää


Olen innoissani siitä että kevät on täällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti