maanantai 9. toukokuuta 2011

Tähän hyvä otsikko?

(Kuva: weheartit.com)
Ihanan aurinkoista päivää vaan! 

Mun päivät ovat menneet nopeasti, vikkelästi, viheltäen ohi. Nautin joka hetkestä, mutta inhottaa kun pitäisi nyt organisoida menot tosi fiksusti, tykkään toki organisoimisesta, en vaan pidä siitä että saadaan lukujärjestykset torstaisin tai perjantaisin, joka vaikeuttaa organisoimistani entisestään höh pöh! Voisin nyt kuitenkin hieman valoittaa mitä olen tässä puuhannut!

Toissa viikonloppuna vietin aikaani viehättävässä seurassa Kouvolassa. Mieli oli virkeä ja utelias, joten sainkin keikoista paljon iloa irti (Vappugospel siis!). Viikonloppu meni muutenkin nopeasti muutamien muiden juttujen takia, mutta siitäpä minä pidän.
Maanantaina minulle soitettiin yhdestä koulusta johonka haen, että "Me vähän mokattiin noiden aikataulujen kanssa ja K:t olisivat olleet huomenna, voisitko mitenkään....?", vietinpä siis seuraavan päivän juosten paikasta toiseen tuon takia, mitenkä mukavaa. No pääsykoe oli kuitenkin ihan kiva en toisaalta tiedä mitä ne hakevat, mutta en jaksa siitä stressata, en mie enää voi tehdä asialle mitään oleellista. Vähän harmittaa että tuo noiden möhlinki muutti tosi paljon mun viikon suunnitelmia.

Muuten viime viikko meni ihan kivasti, oli paljon tekemistä ja päivät alkoivat näyttää yhtä hyviltä kuin nyt!

(Kuva: weheartit.com)
 Tähän väliin. Haluaisin niin kovasti että kesä olisi jo kunnolla täällä, pääsisin tallailemaan kesäistä Helsinkiä pitkin poikin. Ah, söisin mansikoita, jäätelöä, pyöräilisin, istuisin joen varrella ja katsoisin miten vesi helskyy auringon kanssa. Ainiin, odotan myös kesäsateita, sitä miten ilma on raikasta ja kaste näyttää ihanalta lehtien päällä. Oi vitsi! Suomenlinna, Linnanmäki, Suomen kaupungit, tästä tulee kiva kesä. Mulla on parhaita kavereita mitä edes toivoa saattaa, oon ympyröinyt itseni hyvällä musiikilla, kesätyöt tiedossa, toivottavasti tulee vielä ihanat säät. Odotan, odotan innolla! 


Eilen oli kerrassaan kummallinen päivä. Olin menossa auttamaan Saappaiden äitienpäivälounaalle, siellä olinkin sitten muutaman tunnin ja tyttyryy. Ihan mielettömän huono olo. Kun pyöräilin kotiin päässä pyöri ja kotona sain törkeän krampin. Siis koko keskivartalo oli ihan jumissa, kuin jossain kurituksessa, se oli niin niin niin kurjaa että voi himputti. Nukahdin tuskan hiestä märkänä ja heräsin neljän maissa. Sattui päähän ja silmissä pyöri, päätin jatkaa uniani ja heräsin seuraavaksi vasta puoli seitsemän. Ei olo mitenkään erityisen hyvä ollut, mutta päätin sitten nousta ettei yö mene ihan plörinäksi.

Tänään olin jälleen pääsykokeissa, nyt pääsin laskemaan matematiikkaa ja tutkimaan tylsää aineistotehtävää, hoh. Kaveri on kyseisessä koulussa joten päätin vinkua hänet saattamaan minut, se oli kivaa, vinkuminen toimi ja sain saattajan.

(Kuva: Aiju)
Niin kuin asiasta mainitsinkin olin tässä katsomassa Via Crucista, oi vitsi mikä näytelmä, oikeasti. Mahtavaa että pienennetyllä budjetilla saadaan noin hyvää aikaiseksi. Tykkäsin Jeesuksen esittäjästä, siinä oli tunnetta, fiilistä, ahdistusta ja mulle ainakin tuli surullinen olo kun katsoin mitä "lavalla" tapahtui. Tarina jonka olen kuullut ainakin 10999888477 kertaa ja silti se koskettaa, voi vitsi, siinäpä siis tosi tarinaa kerrakseen.Veikkaan myös että tuo näytelmä on monelle ihmiselle myös sellainen kulttuuritapahtuma joka puree vaikkei olisi edes mitenkään uskonnollinen. Suosittelen siis, että ensi vuonna käyt katsomassa tuon näytelmän, jos et ole sitä nähnyt.Trallalalaa nyt kuitenkin ja kuullaan taas, seuraavalla kerralla voisin kertoa vähän koulustani, vihdoin.
Nyt lenkille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti