maanantai 4. heinäkuuta 2011

Daidaidamm

(Kuva: weheartit.com)
Paljon on taas vaihteeksi kerennyt tapahtumaan vaikka olenkin koittanut ottaa mahdollisimman rennosti. Viime kirjoituksen jälkeen olen käynyt kuuntelemassa evankelista Brandon Spikeria ahkerasti ihan siihen viimeiseen kokoukseen asti(joka oli muuten todella hyvä). Töitä on tehty ahkerasti, niin tällä maallisella puolella, kuin hengelliselläkin. Terkkuja siis vaan kaduilta jossa vaeltaa liian monta ihmistä ilman Jeesusta (itse tosin jotenkin onnistun aina löytämään kaikki ne uskovaiset, miksi?!?!). Tästä tuli mieleeni se että käytiin lauantaina vähän evankelioimassa Roballa Priden jälkeen se oli kivaa vaikka maa on siellä kovempaa kuin muualla. En tosin ihmettele sitä, onhan niitäkin ihmisiä vaan mätkitty Raamatulla päähän ja unohdettu kertoa se miten paljon Jumala rakastaa jokaista meistä. "Kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla" Room 3:23, mutta muistakaa myös tämä Room. 10:13-15: "Sillä jokainen joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu". Ja sana "jokainen" pitää luonnollisesti meidät kaikki sisällään, eikö totta? Muistetaan siis rakkaat että moititaan lähimmäisiämme ennen kaikkea rakkaudella.

(Kuva: weheartit.com)
Aiheesta lentäkäämme kohti töitä ja muuta aikaa. Olen rakastunut syvästi pyöräilyyn. Musta on mielettömän hauskaa vaan polkea ja katsella ihmisiä, niiden eleitä, ilmeitä ja olemusta, katsella maisemia, vettä, merta, tuntea miten tuuli kutittaa, kuunnella musiikkia ja olla omien ajatusten parissa. Mä vaan nautin siitä tosi paljon. Harmittaa ehkä että en ole kerennyt käydä tanssimassa koska päätin mennä kolmen viikon klasari teorian tiiviskurssille. RAKASTAN SITÄKIN, se on niin mahtavaa, oon siinä niin hyvä! Toisin kuin nimeltä mainitsemattomassa pop-jazz teoriassa jossa en osannut yhtään mitään, tai no olin hurja hyvä valittamaan. Virhe on iloinen asia, tai sitten erittäin masentava ja turhauttava. 
Lupasin puhua myös töistä... Kyseinen paikka on tällä hetkellä lähes yhtä kuuma kuin sauna ja iloitsen suuresti että alueeni vaihtuu paikkaan jossa pöly lentää, mutta ei ole saunahuoneita lähimaillakaan. Töitä riittää elokuun puolelle asti ja sitten astun täysin uuteen aikaan elämässäni, nimittäin tyhjyyteen. Odotan mielenkiinnolla mitä tapahtuu sivuille joissa ei ole alkukirjoituksia tai lukujakaan, fontti saattaa olla mitä vain, myös muste voi näyttää toisenlaiselta johon olen tottunut. Luulen kuitenkin että teen töitä ja sitten... No kerron teille elokuun puolella tarkemmin että mitä olen suunnitellut elämääni.

Tänään alkoi taas uusi mielenkiintoinen viikko, muistakaa pitää aurinkorasvaa lähettyvillä, sille tuntuu olevan käyttöä.  

 ♥: Aiju


Everlasting God (Chris Tomlin)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti