tiistai 1. toukokuuta 2012

Jauzaa

Mun uusi lemppari aihe on selvästi valittaminen. Voisin lisätä sen listaan: uudet harrastukset, joihin tätä nykyä kuuluu mm. sukkien parsiminen, kynsien pureskelu (joo niin vanha, mutta lopetin sen hetkeksi), siivous, ahdistuminen, miettiminen, iloitseminen, liikkuminen ja syöminen. AAA olen nyt pari viikkoa pohtinut, että MITEN EPÄREILUA on elää tässä universumissa. Mulla on todellakin olo, että joku vetää mua nenästä ja pahasti, enkä edes tiedä miten ja milloin. Pohdintani tähän aiheeseen lähti liikkeelle siitä, kun mietin miten toiset ihmiset saavat haluamansa sormiaan napauttamalla. Hankaluudetkin joita he joutuvat kohtaamaan, tulevat yleensä heidän omista mokistaan.

Hahaha, teinpä muuten Tohelotestin miksi en ole edes yllättynyt tuloksista?:

"Sinulla on selvästi taipumuksia säännölliseen tohelointiin. Siksi ansaitset testissä toiseksi korkeimman tittelin. Tästä lähtien voit huoletta kutsua itseäsi jopa puoliammattilaistoheloksi. Et ota minkäänlaisia paineita pikkuasioiden huomioimisesta, minkä myös lähipiirisi on jo ajat sitten huomannut. Tohelotestin perusteella jopa mestarisählääjän titteli saattaa olla pian ulottuvillasi.

Tässä vielä tieteellisen tarkat arviot jokaisesta toheloinnin alalajista:

1. Kömpelyys (9 p.)
Kömpelyytesi on korkeintaan keskitasoa. Tavallisena päivänä vältyt kolhuilta ja kuhmuilta, joten menestys tohelotestissäkin jää valitettavasti vaatimattomaksi.

2. Möläyttely (18 p.)
Sinulla on ilmiselvästi leveämpi suu kuin hartiat, tai sitten yksinkertaisesti järjettömän leveät hartiat. Yllätät usein lähipiirisi ja jopa itsesi möläytyksilläsi.

3. Hömelyys (17 p.)
Tuliko ensin muna vai kana? Toimintasi epäloogisuus hakee vertaistaan. Olet todellakin ansainnut huipputason pisteet tohelotestissä osoittamastasi hömelyydestä.

4. Huolimattomuus (9 p.)
Sinun järkesi ei jäädy edes paukkupakkasilla. Siksi menestyt mukavasti – kaikkialla muualla paitsi tohelotestissä.

5. Sähläys (11 p.)
Sählääminen ja söheltäminen ovat niin luonteva osa elämääsi, että et aina edes huomaa heiluvasi kuin heinämies. Siksi menestyt myös tohelotestissä mukavasti."

Sitten vähän koostetta siitä mitä olen tehnyt:


Yrittänyt olla hieno, HAHA ettepä nää mitä oon piilottanut!
hERKKU on tämä kakku ja meni nopiaan
Ollut Cocktail-kurssilla, seuranani Saida! 


Syönyt herkkuja Saidan ja Jennan kanssa. Herkut eivät maistuneet herkuilta, buu!
Tämä herkku sen sijaan oli HERKKU!
(Kuva: Saila) Namnam marenkia ja suklaata, oi oi.
Tommi, vasemmalla näet HILEJUOMAN
(Kuva: Jenna) Syönyt ja juonut hyvässä seurassa

Ainakin oon syönyt hyvin ja paljon, voisin ottaa itsestäni kuvia kun rääkkään makkaroita jumpassa, ehkä siinä sitten seuraavan kirjoitukseni aihe.
Pääsykokeet muuten lähestyvät ellen ole kerennyt mitään kummallista sotkemaan, hulrumhei. typerää sanon minä! Olen muuten nähnyt unta nyt monena yönä mustavalkoisiin pukeutuneesta klovnista. Se on pelottava ja yrittää tappaa minut, joka yö odotan sitä uudestaan. TOSIN viime yönä näin kivaa unta, jossa oli jättimäinen ilmapallo, jolla lentelin.
Olen myös ehtinyt vähän sämpläämään ja jalkaani koristaa taas mukava hiertymä. MIKSI OI MIKSI?
Vappu meni kivasti ja seurani oli mitä mainiointa, kiitos siitä murmelit! Nauroin ihmisille, jotka olivat pihalla sijainnistaan esimerkkinä:

"NO MORO MOROO, mä oon tässä Iso Roballa, joo niin tässä Tavastian vieressä!" 

Todellinen sijainti oli Kapteeninkatu ja KOM-teatteri, no, kai ne kaikki ovat sitten jotenkin lähekkäin?

Luovutin myös vesipulloni pienelle olikos 15-vuotiaalle tytölle, joka oli makasi maassa kaverinsa kainalossa. Tytön isä oli tulossa hakemaan neitosta kaupungin toiselta puolelta, toivottavasti pääsivät perille ehjinä.
Hmm, mitä muuta...

Pikkusiskoni lähettää tässä vielä lopuksi terkkujaHuomaatteko yhdennäköisyytemme?

Ihanaa vihdoinkin alkanutta kevättä, meikä punnertaa tästä sängyltä kohti uutta elämää ja lainehtivaa merta ja kaikkea muuta runollista, mitä tähän ikinä saisi ängettyäkään!

- Aiju

5 kommenttia:

 1. Ilmeisen kiireistä elämää vietät muru :D Luulin, että pelkäät ilmapalloja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. !! Hei millon on matkamme kohti karkkikauppaa?! JA PELKÄÄN! mutta en tiedä miksi tuossa unessa se pallo oli jotenkin niin hyvä juttu? se ehkä muistutti vähän lötköpalloa Nalle Puhista

   Poista
 2. Eikä, kuinka herkullisen näkönen tuo kakku ja cupcake mmmm :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eläpä muuta virka! se oli niin namia oi au au

   Poista
 3. Annan sinulle tämmöisen, piristystä kevääseen! http://vaatekaapinkatkoissa.blogspot.com/2012/05/versatile-blogger.html

  VastaaPoista