lauantai 14. heinäkuuta 2012

EI-kaupoille

Oikeasti, pelastakaa mut! Oon huomannut, että kaupat on pahasta. Niissä on kaikkea kivaa ja tietenkin sun pitää saada just sitä ja tätä! Oikeasti huhhuuuhuuu! heippa rahat jos en pysy kaukana, ehkä vaan linnoittaudun kodin - esportin ja töiden väliin, en mee muualle, eli tulkaa ettimään jostain nuista kolmesta!
Miksi tuolla on niin skruppana sää?

Tässä vähän aikaa sitten olin viikonloppuna  kylässä Ellin luona Kangasalla. Meillä oli niin kivaa! Yritin ottaa hienoa maisema kuvaa, mutta joku jonka nimeä en mainitse, yritti estää sen.

En jaksanut hirveästi säätää puhelimella näiden kuvasäätöjen kanssa, mutta saattepahan jonkin näköisen kuvan siitä mistä sain nauttia. Lauantaina käytiin myös jossain pajumestassa, jossa ne tekee pajuista kaikenlaista kivaa. Tässä vähän kuvia sieltä jee:


ÖRIRIRIR
Mää ystävystyin kärsäkkään kanssa
Noppee visiitti myös Pariisiin
Olen tyytyväinen elämääni-kuva
JA TUO HATTUNEN, mikä esiintyy kuvissa on ystäväni Hannan antama ja taisin mainitakin siitä viime kerralla. Taitaapi näkyä paremmin tässä ahahahah olen vampyyri kuvassa, huhuu, mutta kiinnittäkää huomionne upeaan hattuun.
Pajutilalla ollessamme käytiin myös syömässä kakkua. Meikä söi tosi täyttävää suklaakakkua, olisi riittänyt ihan vaan kolmasosa, joten loput meni Ellin suuhun ja sitten roskiin ötököiden onneksi. Toinen asia mitä ostin on ihana lierihattu. Voii olen niin ettinyt tommosta ei lieruhelmaa, joten voitte kuvitella miten onnellinen olin kun semmoinen roikkui tyytyväisenä seinällä odottaen, että joku tulee ja rakastaa sitä. Eli minä. 

Suklaa, suklaa, suklaa = ähky
"Nää on jotenkin epäilyttävän näköisiä"
Lierulaisen koti
Mitäs mitäs, koulu, joo! Meikä lähtee kohti Jyväskylää elokuun lopulla ja koulu alkaa 3.9:ttä ai että. Pitää vielä pomon kanssa lutvia opintovapaat, itsekseni hoitaa asunto-asiat, sekä kaikki muu mahdollinen härpäke nyt tässä heinäkuussa ettei elokuussa iske paniikki. Opintopisteitä saan ahotoitua 60 pisteen verran, mikä on aika jees, tai no tällä hetkellä 55 pisteen verran ahahah. Pitäisi tehdä budjetti taloushallinnossa, eiköhän se natsaa.
Toinen asia joka pitää hoitaa on autokoulu. Tiiättekö miten tylsää toi teoria on, no varmasti tiiätte, mutta tylsää se on silti. Mun on oikeastaan pakko päästä se ekalla läpi, koska mulla ei nyt ole hirveästi aikaa tuhlattavaksi, ei kyllä ole rahaakaan tuhlattavana, mutta...

Juteltiin Jennan kanssa torstaina Kakkugallerian kakkubuffetissa vaikka mitä. Alettiin pohtimaan seikkailuja ja nyt aletaan varmaan suunnitella budjettia + aikataulua. Olin hieman kateellinen kun luin miten ystävykset Jesse & Janita päättivät huitaista kohti Intiaa tässä vuoden lähestyessä loska-aikaa, oikeasti miten coolia! Tämä sai mut ajattelemaan, että monesti vaan miettiä miten voisi tehdä jotain, muttei kuitenkaa tee. Tulokseni pohdinnalle oli kuitenkin: miksi ei? En aio elää tylsää elämää, joka koostuu siitä, että menen töihin kahdeksalta ja pääsen neljältä, tämän jälkeen menen kotiin jossa odottaa kolme lasta, koira ja mies, jotka huutavat ruokaa. Teen ruokaa, huokaan, syön ja lähden jumppaan, koska en tahdo repsahtaa ja se onkin kiehtovin asia elämässäni. Kun tulen jumpasta pääsen nukkumaan ja siitä sitten seuraavaksi töihin. Tätä jatkaisin kymmeniä vuosia, aaa, ehei! En sano, että tämä tapa elää olisi huono, mutta mua se vain ahdistaa ja saa voimaan pahoin. Mä tahdon kokemuksia, oon niitä jokseenkin saanutkin, mutta oikeasti mun elämä on ollut hitsin tylsää. Elän metsän laidalla lähiössä, oon käynyt jossain aivan jeejee maissa, opiskellut, mutta eipä oo näkynyt seikkailuja tai merirosvolaivoja! Seikkailuihin mä haluan, kokemuksia ja asioita joita voin muistella mielenkiinnolla jälkikäteen. Tää on ehkä syy miksi ootan innolla Jyväskylää. Pääsen pois täältä, joudun uuteen paikkaan oikeastaan ihan tyhjänkin päälle. Se on parasta.

Kakkubuffetista sen verran, että maksoi 11.50 e ja sisälsi teen tai jonkun muun mitä en muista. Vähän päälle 13 euroa maksoi jos halusi juoda limppaa tai erikoiskahvia. Vedettiin 40,50 euron edestä kamaa nassuihin, ai että.A: "Miksi sä näytät muumilta?"
KAKTUS
Jenna teki mulle korun :))
Seikkailuista tuli mieleeni se, että ostin tässä Grimmin veljeksien satukirjoja, NE ON RAAKOJA. Yllätyin oikeasti.

Tänään kävin ostamassa meille purkkeja Tigerista. Huomenna pesen kloriitilla kaapit ja aloitan operaation "tapa ötökät, jotka tulevat pusseista esimerkiksi korppujauhojen mukana". HAHHAA, siinähän näkevät kuka määrää. Sitä ennen tein muffinsseja, aineksista siis joissa nämä pikkuiset eivät olleet kyenneet käymään levittämässä jaloa sukuaan. Multa loppui kesken tavalliset muffinssivuoat, joten käytin folio! Oli kerrassaan mielenkiintoinen kokemus. Palatakseni kuitenkin aiheeseen ötökkä, haluaisin vain tiedustella, että anteeksi vaan, mutta onko niiden öttiäisten elämän tehtävä syödä ja siittää lisää jälkeläisiä? Yök. Joukkotuho, sinun aikasi on koittanut!!!
Toinen merkittäväkin asia on se, että oon tällä hetkellä blondi. Värjään hiuksia, ehkä jätänkin näin, tää on niin uutta! Mutta nyt kuitenkin taas jälleen uusiin herkkuisiin tunnelmiin,


- Aiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti