perjantai 16. marraskuuta 2012

Talvi tulla tupsahtaa

Sieltä se tulee! Talvi, tuo ihastuttavan kammoksuttava vuodenaika. Pidän talvesta, ilma on raikkaampaa ja sitä on helpompi hengittää. En kuitenkaan pidä kylmyydestä, se on erittäin ikävää! Ikävyydestä puheenollen. Täällä Korpparilla on välillä tylsää, kun yrittää vältellä koulutehtäviä. Tämän vuoksi olen lukenut enemmän tai vähemmän blogeja ja varsinkin omassa kaveripiirissäni on hirveästi hauskalla tavalla kirjoittavia ihmisiä. Haluan esitellä teille pari!

Saidan blogi henkii meikän silmistä aika paljon streettiä ja elämän suoloja. Rehellisesti kirjoitettua tekstiä on viihdyttävää lukea, sen lisäksi sivuilla törmään itselleni uusiin taiteilija tuttavuuksiin, kuten merkinnässään: Pencil vs. Camera Saida esittelee Ben Heinen. Voisin niin haluta jonkun kuvan seinälleni tuon taiteilijan tekemänä! Terkkuja vaan tulostimelle, meikä on tulossa! Saida kirjoittaa muutenkin rehellisesti fiiliksistään, eli tsekaappa se sitten!

Mari on ihminen, johon tutustuin yläasteella. Niin kuin jo pelkästään blogista huomaa, tämä neiti on niitä, jotka eivät jää tuntemattomiksi. "AI SÄÄ TIIÄT MARIN!" on varmaan lausahdus mitä oon kuullut tässä vuosien aikana muutamaan otteeseen. En toisaalta ihmettele... Tämä blogi tarjoaa teille elämää, joka kietoo yhteen kuvia, estetiikkaa, musiikkia, muotia, bändejä/artisteja, urheilua ja paljon naurua.

Mysteeri, jääköön nimeämättä, mutta silti mikä vakavan hauska blogi! X kertoo elämästään ja ajatuksistaan, jotka liittyvät paljon historiaan ja nykymaailmaan. Tässä blogissa ette tule välttymään historian havinalta, ettekä konemusiikilta. Jos ymmärrätte mun huumoria, tämäkin huumori uppoaa teihin todennäköisesti vielä paremmin.  Plussana voin vielä sanoa, että tämän henkilön elämä on vähintään yhtä kummallista kuin ylempänä mainituilla, kuka saa oikeasti veneen lahjaksi?!?

Mulla on Jyväskylä jaksoa tältä vuodelta jäljellä enää noin 12 päivää yhteensä. Musta on ollut kivaa olla täällä, mutta nyt haluan takaisin Helsingin menoon täältä korvesta! Viikonloppuna menen käymään suklaafestivaaleilla, palaverissa, konferensissa, pikkujouluissa ja kaipa sitä olisi sitten kohteliasta nähdä kavereitakin hieman?!

Teitä varmaan kiinnostaa tietää vielä noista SUKLAAFESTIVAALEISTA? Elikkäs!
Suklaafestivaalit järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2008 Lasipalatsissa. Niin kuin arvata saattaa, tulimme hieman jälkikäteen taas mukaan kuvioihin, sillä ensimmäiset suklaafestivaalit järkättiin Italiassa vuonna 1993. Niin nytkin kuin ensimmäiselläkin kerralla on järkkääjänä Haaga-Perho, ihanaa kiitos! Koska ensimmäinen kerta oli menestys ja tapahtuma järjestettiin todella mallikkaasti, mitä nyt tilat olivat hieman pienet, uskallan odottaa mielenkiintoisia kokemuksia myös tältä kerralta. Ainakin yhteistyökumppanit ja ohjelma lupaavat kivoja juttuja, ja tässä nyt pari:

Suklaaveistosnäyttely, ja kelatkaapa, nämä veistokset voi voittaa arvonnassa! (tai ainakin jonkun niistä)
Luentoa raakasuklaasta, namnamnam
Tastingit O-OO

Yhteistyökumppaneina mm: Fazer, Kultasuklaa, Mayra, Chjoko jne.

Meikä ei oo hirveän innostunut viini - suklaa jutuista, joten mulle ei tastingejä kiitos. Jään herkuttelemaan muilla tuotteilla.

TIEDOT:

17.11.2012
Wanha Satama, Pikku Satamakatu 3-5
kello 10-17

Pääsyliput 10 euroa
Lapset 7-17-vuotiaat, 5 euroa
Alle 6-vuotiaat ilmaiseksi

Perille pääsee helposti ratikoilla 4 ja 4T, parasta on jäädä pois Kauppiaankadun pysäkillä.

Mulla ei nyt ole sen kummempaa sanottavaa kuin: Läksyt odottavat, saavat odottaa, meikä laukkaa konferessiin!

"NYT RÄLLÄTÄÄN!"
"Tämä on nolo-olen-hieno-kuva"

"Sano ? kun haluat hyvää"
"TÖÖTTÖÖT ps. huoneeni ei ole sotkuinen"
"Mitkä maut bongaat?"
"nam nam nam nam"
"Meikällä näitä silmiä riittää??"
sydän, Aiju

5 kommenttia:

 1. Voi Aiju Aiju Aiju.. Ei sun huumoria kukaa ymmärrä ! :D Naureskelet aina vaa yksin sun omille jutuille :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. !!! Mulla on niin hyviä juttuja, en kestä!! tietäisitpä miten kivaa mulla on yksinään Jyväskylässä....

   Poista
 2. :D Pistipä hymyilyttämään sun tekstis, aina yhtä mukavaa luettavaa ( Aiju ole hyvä ja kirjoita useammin <3 ) !! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää yritän, tein tätäkin varmaan puoltoista viikkoa, mulla on luonnoksia joita täydentelen.

   Poista