maanantai 23. kesäkuuta 2014

Heinätkin heiluvat tuulen tahtiin

Tänään oli hyvä päivä, aurinko paistoi kauniisti, työpäivä meni nopeasti ja sain paljon asioita hoidettua + kuunneltua hyvää musiikkia. 

Jännitystä elämääni tuotti työpaikan uima-allas, sekä vilkas mielikuvitukseni joka kerkesi maalata kuvan siitä miten uidessani jokin tarttuu jalkaani ja sitten se on menoa.. Toisekseen pohdin miten lähtisin karkuun jos joku pahis siellä yrittäisi pahojaan. Tervetuloa vaan tosiaan meikän aivoihin jotka jyskyttävät eteenpäin kuin karannut juna, ette arvaa miten hauskaa ja kurjaa tämä on. Tämän uintireissun takia laitoin hiukseni kiinni, enkä jaksanut avata ponnaria, jolloin petturimainen hiuskuontaloni, joka tekee aina mitä haluaa, halusi kikkaroille. Ihmettelen, miksei tämä sama tapahdu koskaan kun itse haluaisin kiharoita, ei, hiukseni kököttävät alhaalla kuin jäätyneet jääpuikot. 

<-- Tuossa todistus näistä pörrömörröistä jotka haluavat sojottaa kukin omaan suuntaansa. Ja tuo taitaa olla ilmeeni aina kun menen aamulla peilin eteen, tai milloin menen minkään heijastavan asian eteen. 

Miksei meillä tämä yhteiselo voisi sujua kuin sulava siirappi vohvelin päällä? Oon hieman pettynyt teihin arvon hiukset. Toisaalta, ehkä ne vaan heijastavat omistajaansa joka painelisi vaikka tiilikasan läpi jos jokin asia oikein sitä vaatisi. Terkkuja vaan itsepäältä itseltään! 


Meillä oli muutan ihan mahtava konferenssi kesäkuun alussa ja te jotka missasitte sen, missasitte kyllä paljon. Elämä muuttuu ja maailma muuttuu, mutta Jeesus ei muutu, jee! 

Asiasta nyt siirrytäänkin sitten toiseen ruusuun. Eräänä päivänä tässä pohdiskelin, että miten mahtavaa olisi saada salainen ihailija. Mistä ajatus lähti, oli siitä, että kun iloisena tallailen maailmaa, tunnun kohtaavan aina ällö limaisia miehiä, jotka ovat humalassa ja haluavat sekä halailla, että pussailla kanssani. Tätä ajatellessani haaveksin siitä, miten saisin kukkia ja kaikkea kivaa! Eli täällä otetaan ihailut vastaan, toisaalta tämä saattaa toimia paremmin jos ihailen itse salaisesti itseäni, saisin aina juuri sen asian mitä toivoisin! Voin suositella tätä teille muillekin kokeilematta, on aina mahtavaa aloittaa hyvät ajatukset itsestään, niiden ollessa ainakin itselläni useasti hyvin negatiiviset. 

Tässä pohdin miten ihailisin itseäni salaisesti
Yleisesti meikän elämässä on tapahtunut isoja ja pienempiä mullistuksia. Kaikki kääntyy kuitenkin aina paremmaksi, joten eiköhän tässä potputella eteenpäin hetki kerrallaan. 

Ihanan herkullista kesäkuuta teille, katsotaan jos joutaisin tässä kirjoittelemaan muutamasta muusta asiasta, jotka ovat pyörittäneet päätäni ympäri ja ämpäri. 
Moikka moi! 

sydän, Aiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti